Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Studenten

03-03-2017

We zijn een samenwerkingstraject aangegaan met Christelijke Hogeschool Ede.

Sinds 2009 zijn we Erkend Leerbedrijf.

Naast de reguliere 1e en 2e-jaarsstudenten,  hebben we ook derdejaars STIO-studenten gecontracteerd onder het motto: Samen sTerk In Opleiden.

 

De STIO-studenten draaien als collega’s in spé een volledig schooljaar mee in diverse groepen. Vanaf september zijn weer  STIO-ers  in ons midden.

Onder de noemer Samen Sterk In Opleiden biedt de Grondtoon een langdurige stageplek. Gedurende het hele schooljaar zijn de ‘stio-ers’ drie dagen in de week aanwezig. Op maandagochtend, dinsdag en woensdag zijn zij naast de leerkracht aan het werk in de groep. De groep waarin de student werkt heeft dus op die dagen twee leerkrachten en dat betekent dat er meer aandacht is voor de kinderen. 

De mentoren geven begeleiding in de groep.

Als ICO (Interne Coach Opleiden) is meester Willem aangesteld. Er is regelmatig overleg op de CHE tussen diverse ICO's die werkplek leren binnen hun school hebben. 

Enkele keren per jaar is er overleg tussen directie, ICO en de mentoren.

 
 TOP