Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

TSO

23-11-2017

Binnen het CPOV is het overblijven als volgt geregeld:

Wij besteden het overblijven niet uit aan derden, omdat op school veel goede overblijfkrachten zijn waar we graag mee verder gaan en omdat de prijs dan te hoog wordt. De prijs is door het CPOV vast gesteld op   €2,00 per keer incidenteel overblijven en €1,50 per keer bij een kaart voor 10 keer overblijven.

 

Op de Grondtoon werken momenteel 7 vaste overblijfmoeders. Omdat de nieuwe wetgeving vraagt om geschoolde overblijfkrachten kunnen we u nu meedelen dat inmiddels 100% van onze overblijfkrachten geschoold is. Sommige moeders draaien meerdere dagdelen om een prettig verloop tijdens het overblijven te kunnen garanderen.  

 

De Tussenschoolse Opvang begint met een gezamenlijk gebed, waarna iedereen zijn brood en drinken kan nuttigen. We eindigen dan ook weer met een dankgebed en vervolgens kan iedereen gaan spelen met het speelmateriaal dat de Tussenschoolse opvang ter beschikking heeft.

 

De school is verantwoordelijk. Zij zorgt voor overblijfmogelijkheid in een goede omgeving op een goede manier.

 

Vanuit het CPOV is er een regelement voor overblijven met bijbehorende formulieren. Deze zijn op school verkrijgbaar. De regels zijn uniform voor alle betrokken CPOV-scholen. Verder is er een eenheid in de taken en vergoeding van de overblijfkrachten.

 

Onze school heeft 2 overblijfcoördinatoren die u altijd aan kunt spreken met vragen en/of opmerkingen. Dit zijn: 

Jantien van Dijk, 0318-540249 

Monique van den Berg, 0318-542894                         
 TOP