Of kennismaken met onze school?

Voor (nieuwe) ouders

Bent u op zoek naar een goede school voor uw kind? Maak kennis met De Grondtoon! 

Bent u nieuwsgierig geworden naar De Grondtoon? Wij maken graag kennis met u! Uiteraard is er ruimte voor een rondleiding, zodat u de sfeer kunt proeven. Maak vrijblijvend een afspraak met Rose-Ellen Bakkenes, locatieleider van De Grondtoon. Neem contact op via het aanmeldingsformulier of bel ons. 

Kennismakingsgesprek 

Voordat een leerling wordt ingeschreven maken we afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dat geldt in ieder geval voor nieuwe gezinnen. Met gezinnen waarvan al een broertje of zusje bij ons op school zit, kan eventueel ook een gesprek plaatsvinden. 

Tijdens dit gesprek bespreken we onder andere:

  • Waarom jullie voor een kennismaking op De Grondtoon hebben gekozen.
  • De christelijke identiteit van de school.
  • Hoe de aanmelding in zijn werk gaat.
  • Wanneer uw kind komt kennismaken.
  • Wanneer uw kind op school begint.

En u krijgt uiteraard een rondleiding door de school.

Iedereen is welkom op De Grondtoon, maar 2 factoren zijn belangrijk

In principe zijn alle leerlingen welkom op De Grondtoon. Wel is het belangrijk dat u als ouders/verzorgers instemt met de identiteit van onze school. En we kijken bij de toelating naar aspecten die van invloed kunnen zijn op het ontwikkelingsproces van uw kind. We besteden aandacht aan het welbevinden van het kind, het welbevinden van de groep en de leerkracht en de mogelijkheid tot ontwikkeling. Daarom is het belangrijk dat u ons als ouders alle relevante informatie over uw kind geeft.

We zien ernaar uit om u en uw kind op De Grondtoon te ontvangen voor een kennismaking.